ΤΟ ΤΣΙΚΑΛΙ - ΦΡΑΖΕΣΚΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο.Ε.

Το εστιατόριο "Το Τσικάλι" ξεκίνησε να λειτουργεί σαν οικογενειακή επιχείρηση απ΄το 1983 στο Βαθύ. Πάνω στην αγάπη, την εμπειρία και κυρίως το μεράκι της μητέρας του Μαργαρίτας, εμπνεύστηκε ο (τότε) ερασιτέχνης Νίκος Φραζέσκαρος. Σήμερα, 33 χρόνια αργότερα, εξαιτίας του πάθους του για τη μαγειρική και τα αγνά προϊόντα, εχει δημιουργήσει το δικό του αγρόκτημα οπου παράγει τις πρώτες ύλες απο εκλεκτά κρέατα, τρυφερά λαχανικά και τα τελευταία χρόνια τυριά μοναδικών γεύσεων απο το ιδιόκτητο τυροκομείο του. Πλέον οι γνώσεις του δικαίως συναγωνίζονται αυτές ενός επαγγελματία. Τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να μεταδώσει στους γιούς του, τις γνώσεις και την εμπειρία του ώστε να μείνουν οι γεύσεις και η ποιότητα αναλλοίωτες στο χρόνο και ελπίζοντας να συνεχίσει η τρίτη γενιά να προσφέρει μοναδικά πιάτα με το ίδιο μεράκι. Πριν παρετε το δρόμο της επιστροφής, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τους τοπικούς παραδοσιακούς μεζέδες (ρεβυθοκεφτέδες, καπαροσαλάτα, μανούρα) και να γευτείτε νόστιμα πιάτα όπως το κατσικάκι, κουνέλι ριγανατο, τη σπανακόπιτα και τα λαδερά. Απο το 2002 λειτουργούν τα tsikali studios στον Αρτεμώνα, παραδοσιακά καταλύματα που προσφέρουν ανέσεις σχεδιασμένες να χαρίζουν χαλάρωση και ηρεμία με θέα το Αιγαίο.

customer tabs